Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή εκλδηλώσεων της Ford σε κινητά

 

Αυτή η εφαρμογή εκδηλώσεων Ford (“App”) θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε μέσω της εφαρμογής, γιατί τις συλλέγουμε και τι κάνουμε με τις πληροφορίες. Για λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του φορέα της Ford που διαχειρίζεται την εκδήλωση που παρακολουθείτε (“εμείς”, “μας”), η οποία είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες σας, παρακαλώ δείτε εδώ

 

Ο επιχειρηματικός σκοπός της εφαρμογής αυτής, είναι να παρέχει στους πελάτες της Ford, τους αντιπροσώπους και άλλους πελάτες μεταξύ επιχειρήσεων και πελάτες λιανικής, την ευκαιρία να εγγραφούν σε εκδηλώσεις, να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και να συνεργάζονται με άλλους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

 

Η εφαρμογή διαχειρίζεται εκ μέρους μας απο το Wellington και βρίσκεται στην πλατφόρμα της KitApps, Inc. dba Attendify (“Attendify”). Όταν κάνετε λήψη της εφαρμογής στην κινητή συσκευή σας, θα σας ζητηθεί πρώτα να αποδεχτείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου του Attendify και στη συνέχεια, να αποδεχτείται τους Όρους αυτούς και τις Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου της Ford.

 

 

Cookies και άλλα εργαλεία

 

Για πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγονται, για τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρουν με την εφαρμογή, για παράδειγμα μέσω των cookies και εργαλείων ανάλυσης από τρίτους, δείτε την Πολιτική Απορρήτου του Attendify (https://attendify.com/privacy_policy/)

 

 

Πώς συλλέγονται οι προσωπικές πληροφορίες

 

Για να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή, οι συμμετέχοντες πρέπει πρώτα να εγγραφούν στον ιστότοπο που σχετίζεται με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Αφού εγκριθεί η πρόσβαση, θα λάβετε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που θα σας ειδοποιήσει για την ευκαιρία πρόσβασης και λήψης της εφαρμογής. Μετά τη λήψη της εφαρμογής, θα πρέπει να εγγραφείτε παρέχοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και φτιάχνοντας έναν κωδικό πρόσβασης. Για την ευκολία σας, θα έχετε μέσω της εφαρμογής πρόσβαση στις πληροφορίες που έχετε παράσχει κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο της εκδήλωσης. Επίσης, θα μπορείτε να δημιουργήσετε στην εφαρμογή ένα Προφίλ και, αν θελήσετε, θα μπορείτε να παράσχετε πρόσθετα προσωπικά δεδομένα, από τις οποίες οι κατηγορίες περιλαμβάνουν:

 

 • Η εικονα του προφιλ σου
 • Στοιχεία επικοινωνίας

 

Όταν δημοσιεύετε κάτι στον «δημόσιο τοίχο» σας ή σε άλλα φόρουμ ή σε δραστηριότητες, το όνομά σας και την φωτογραφία σας, αν τα έχετε ανεβάσει, θα συσχετιστούν με αυτήν την δράση και θα είναι ορατά σε άλλους.

 

Η εφαρμογή μπορεί να σας επιτρέψει να δικτυωθείτε και να συνδέσετε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το LinkedIn και το Twitter, ώστε να μπορούν να προβληθούν από άλλους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε παρακάτω την παράγραφο με τίτλο “Άλλοι ιστότοποι και κοινωνική δικτύωση”.

 

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να συλλέξει αναγνωριστικά διαφήμισης για κινητές συσκευές

 

 

 

 

Πώς χρησιμοποιούνται οι προσωπικές πληροφορίες

 

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς που σχετίζονται με εκδηλώσεις της Ford και την εφαρμογή, όπως:

 

 • Στην διαχείριση της πρόσβασης στην εφαρμογή και στην εκδήλωση Ford
 • Στην εκπλήρωση ένος αιτήματος χρήστη
 • Στην απάντηση στα σχόλια σας ή στις αιτήσεις για πληροφορίες
 • Κάνουν την εμπειρία της εφαρμογής πιο φιλική προς τον πελάτη
 • Αναπτύσσουν νέα και βελτιωμένα προϊόντα, υπηρεσίες και μάρκετινγκ
 • Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται το App για να το βελτιώσουμε.
 • Τήρηση τυχόν νομικών απαιτήσεων.

 

Επιπλέον, θα συλλέξουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι κατηγορίες πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς, αν επικοινωνήσετε μαζί μας, περιλαμβάνουν το όνομά σας ή /και το όνομα χρήστη που έχετε επιλέξει, στοιχεία επικοινωνίας (όπως η διεύθυνση σας, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας), και τυχόν σχόλια που παρέχετε στο μήνυμα.

 

Θα σας ενημερώσουμε όταν συλλέγονται οι πληροφορίες σας εάν ορισμένα δεδομένα είναι υποχρεωτικά και για τις συνέπειες της παράλειψής τους. Εάν δεν παρέχετε τις πληροφορίες που υποδεικνύουμε ως υποχρεωτικές, δεν θα μπορέσετε να συνδεθείτε με την εφαρμογή.

 

Κάτοικοι Ευρώπης

 

Ο ευρωπαϊκός νόμος για την προστασία των δεδομένων απαιτεί να έχουμε νόμιμο λόγο για τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Όταν ο Ευρωπαϊκός νόμος για την προστασία των δεδομένων εφαρμόζεται στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων, υπάρχουν διαφορετικοί νόμιμοι λόγοι στους οποίους βασιζόμαστε για να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία:

 

 • Όπου είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας δεσμεύσεις προς εσάς, όπως στους όρους που έχετε συνάψει για να λαμβάνετε αυτήν την εφαρμογή
 • Όταν η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων είναι εντός των νόμιμων συμφερόντων μας ή των θεμιτών συμφερόντων του οργανισμού με τον οποίο έχουμε μοιραστεί τα προσωπικά σας στοιχεία και έχουμε σιγουρευτεί ότι τα προσωπικά σας στοιχεία και τα δικαιώματά σας σε σχέση με τις πληροφορίες προστατεύονται ετσι ώστε να διαχειριστούμε και να βελτιώνουμε τις επιχειρήσεις, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις στρατηγικές μάρκετινγκ και τη σχέση μας με εσάς.
 • Μπορούμε να πάρουμε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και τη χρήση ορισμένων τύπων προσωπικών πληροφοριών όταν απαιτείται από το νόμο (για παράδειγμα, σε σχέση με τις δραστηριότητες μάρκετινγκ). Αν σας ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, επικοινωνώντας μαζί μας και χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες στο τέλος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.
 • Να συμμορφωθείτε με νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις

 

 

Κάτοικοι Ευρώπης- Τα δικαιώματά σας σε σχέση με προσωπικές πληροφορίες

 

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων παρέχει ορισμένα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά τους δεδομένα. Εάν η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων διέπετέ από τον ευρωπαϊκό νόμο περί προστασίας δεδομένων, τότε έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία, σύμφωνα με τον τοπικό νόμο. Αυτά περιλαμβάνουν τα δικαιώματα για να μάθετε ποιες πληροφορίες διατηρούμε για εσάς και για ποιους σκοπούς, καθώς και για να έχετε κάποια πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες και να κάνετε αλλαγές εάν είναι απαραίτητο. Έχετε επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ή να σας ζητήσουμε να σας παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε μια ηλεκτρονική μορφή ώστε να μπορείτε να τα μοιράζεστε με άλλες οργανώσεις.

 

Σε περίπτωση που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής σας για την λήψη ενημερώσεων μάρκετινγκ, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή. Αν το επιθυμείτε αυτό, τότε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που αναφέρονται στην ενότητα “Επικοινωνώντας μαζί μας” παρακάτω.

 

Θα κάνουμε όλες τις πρακτικές προσπάθειες για να σεβαστούμε τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, ορισμένες νομοθετικές ρυθμίσεις, ιδίως σχετικά με θέματα ασφάλειας ή δημοσιονομικής ρύθμισης, ενδέχεται να το αποτρέψουν αυτό.

 

Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερώσετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας, εάν τυχόν τα έχετε αλλάξει ή αν τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε σχετικά με εσάς είναι ανακριβή.

 

Εάν έχετε καταγγελία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, τότε ελπίζουμε ότι σε πρώτη περίπτωση θα επικοινωνήσετε μαζί μας. Όταν η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων υπόκειται στον ευρωπαϊκό νόμο για την προστασία των δεδομένων, ενδέχεται, να υποβάλετε μια καταγγελία στην τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας.

 

Κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών

 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρίτους προμηθευτές ή συνεργάτες για να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες ή να μεταφέρουμε προσωπικές πληροφορίες σε προμηθευτές ή συνεργάτες τρίτων μελών, για τη διαχείριση εργασιών που σχετίζονται με την εφαρμογή για λογαριασμό μας (όπως είναι οι υπηρεσίες πληροφορικής, εκδηλώσης κ.λπ.). Αυτοί οι πωλητές και οι συνεργάτες που έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες με την παροχή υπηρεσιών για εμάς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκδήλωση της Ford ή διαχείριση εγγράφω σχετικών με την εφαρμογή.

 

Καθώς η εφαρμογή βρίσκεται στην πλατφόρμα του Attendify, η Attendify θα συλλέξει και θα χρησιμοποιήσει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της (https://attendify.com/privacy_policy/).

 

Μπορούμε επίσης να μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με άλλες εταιρείες στην οικογένεια εταιρειών ή θυγατρικών της Ford Motor Company. Η “οικογένεια των εταιρειών” είναι η ομάδα εταιρειών που μας συνδέουν με κοινό έλεγχο ή ιδιοκτησία. Μοιραζόμαστε πληροφορίες μέσα σε αυτή την “οικογένεια” ως φυσιολογικό μέρος της λειτουργίας των επιχειρήσεων. Όταν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτό το πλαίσιο, θα διασφαλίσουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς που είναι συμβατοί με αυτούς που περιγράφονται με αυτή την Πολιτική Απορρήτου. Ο κατάλογος των εταιρειών της οικογένειας εταιρειών της Ford Motor Company διατίθεται στη διεύθυνση https://shareholder.ford.com/investors/financials/annual-reports/default.aspx στον πίνακα με τίτλο Θυγατρικές της Ford Motor Company.

 

Μπορούμε να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες σε οποιαδήποτε υπηρεσία επιβολής του νόμου, δικαστήριο, ρυθμιστική αρχή, κυβερνητική αρχή ή άλλο τρίτο μέρος, όταν πιστεύουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο για να συμμορφωθεί με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας, τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου την προσωπική ασφάλεια των ατόμων, ή να εντοπίζουν, να αποτρέπουν ή να αντιμετωπίζουν με άλλον τρόπο ζητήματα απάτης, προστασίας ή ασφάλειας.

 

Ασφάλεια προσωπικών πληροφοριών

 

Χρησιμοποιούμε τεχνικά και οργανωτικά συστήματα, πολιτικές και διαδικασίες για να διασφαλίσουμε ένα επίπεδο ασφάλειας που να ανταποκρίνεται και να είναι κατάλληλο στους κινδύνους που απορρέουν από τη συλλογή και τη χρήση προσωπικών πληροφοριών και να το προστατεύσουμε από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και από τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημιά. Αξιολογούμε τα μέτρα αυτά σε τακτική βάση για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της επεξεργασίας μας.

 

 

 

Διατήρηση προσωπικών πληροφοριών

 

Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε αναγνωρίσιμη μορφή για όσο χρονικό διάστημα είναι λογικά αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε και για την συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις. Αυτό γενικά σημαίνει ότι κρατάμε τα προσωπικά σας στοιχεία για όσο διάστημα ισχύει ένα από τα ακόλουθα:

 

 • Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι λογικώς απαιτούμενα για τη διαχείριση της εφαρμογής και εκδηλώσεων της Ford
 • Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι λογικώς απαιτούμενα για να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας ή την ιδιοκτησία μας (αυτό θα είναι γενικά η διάρκεια της σχετικής νόμιμης περιόδου παραγραφής)
 • Πρέπει να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους ή κανονισμούς.

 

Μεταφορά προσωπικών πληροφοριών σε διεθνές επίπεδο

 

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον τοπικό νόμο σε σχέση με την προστασία των δεδομένων και μπορούν να μεταφερθούν εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), καθώς και σε χώρες εκτός ΕΟΧ (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ). Όταν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός του ΕΟΧ, θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες διασφαλίσεις σύμφωνα με τις νομικές μας υποχρεώσεις ώστε να σιγουρευτούμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται επαρκώς, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία μεταφέρονται. Αυτές οι διασφαλίσεις μπορεί να περιλαμβάνουν τη λήψη συμβατικών διαβεβαιώσεων από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο που έχει πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα προστατεύονται από  προδιαγραφές ίσες με αυτές που προστατεύουν τα προσωπικά σας στοιχεία όταν βρίσκονται στον ΕΟΧ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η Ford προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα όταν μεταφέρονται εκτός του ΕΟΧ, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Για να διορθώσετε ή να αλλάξετε τα προσωπικά και επιχειρηματικά στοιχεία επικοινωνίας σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με την τοπική νομική εταιρεία της Ford που είναι υπεύθυνη για το συμβάν. Τα στοιχεία επικοινωνίας για τις τοπικές νομικές οντότητες της Ford βρίσκονται στις πολιτικές απορρήτου των τοπικών ιστοτόπων της Ford που είναι διαθέσιμες εδώ.

 

Εάν έχετε κάποια ερώτηση, σχόλια ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της εφαρμογής ή έχετε απορίες σχετικά με το περιεχόμενο της εφαρμογής, επικοινωνήστε με:

 

 • Μη Ευρωπαίοι Κάτοικοι – η τοπική νομική οντότητα της Ford που είναι υπεύθυνη για την εκδήλωση. Στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα στις πολιτικές απορρήτου στις τοπικές ιστοσελίδες της Ford που είναι διαθέσιμες εδώ.

 

 • Κάτοικοι Ευρωπης – DPeurope@Ford.com

 

Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με τους καταναλωτές μας για να επιτύχουμε δίκαιη και ταχεία επίλυση οποιονδήποτε καταγγελιών ή διαφωνιών σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την επεξεργασία των δικών σας δεδομένων και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση και τα σχόλιά σας.

 

 

 

 

Άλλοι ιστότοποι και κοινωνική δικτύωση

 

Η εφαρμογή μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους οι οποίοι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας και δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν έχετε πρόσβαση σε άλλους ιστότοπους χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους που παρέχονται, οι φορείς εκμετάλλευσης αυτών των ιστότοπων ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες από εσάς, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν από αυτούς σύμφωνα με τις πολιτικές απορρήτου τους, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν από τις δικές μας.

 

Εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργικότητα του Google Map, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους Όρους Χρήσης της Google και την Πολιτική Απορρήτου της Google. Επιπλέον, αν βρίσκεστε σε κινητή συσκευή και η λειτουργία GPS στην κινητή συσκευή είναι ενεργοποιημένη (αν έχει τέτοια δυνατότητα), η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα GPS για να προσδιορίσει την τοποθεσία σας προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημά σας για υπηρεσίες τοποθεσίας.

 

 

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας προσφέρει την ευκαιρία να μοιραστείτε πληροφορίες ή να ακολουθήσετε εμάς ή τρίτους με τη χρήση λειτουργιών κοινωνικής δικτύωσης τρίτων (όπως μέσω κουμπιών “μοιραστείτε αυτό”, “αρέσει” ή “ακολουθώ”) και χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τα μηνύματα της συσκευής σας που είναι εγγενής στο τηλέφωνό σας. Αυτή η λειτουργικότητα προσφέρεται για να δημιουργήσει ενδιαφέρον για άρθρα μεταξύ των μελών των κοινωνικών δικτύων σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να μοιραστείτε και να ακολουθήσετε τις απόψεις, τις ειδήσεις και τις συστάσεις σχετικά με την εφαρμογή. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών με ένα κοινωνικό δίκτυο ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα τη συλλογή των πληροφοριών από τον παροχέα κοινωνικών δικτύων και τη δημοσιοποίησή τους, μεταξύ άλλων μέσω μηχανών αναζήτησης στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί πράγματα όπως ο αριθμός των στοιχείων που “αρέσει” ή τα στοιχεία που επιλέγετε να μοιραστείτε και πώς.

 

Ημερομηνία έναρξης ισχύος της πολιτικής απορρήτου και ημέρες αναθεώρησης

 

Περιστασιακά, ενδέχεται να ενημερώσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου προκειμένου να ληφθούν υπόψη τυχόν αλλαγές στην εφαρμογή ή στις πρακτικές απορρήτου μας. Εάν βελτιώσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, η νέα Πολιτική Απορρήτου θα αναρτηθεί στην εφαρμογή, δέκα (10) ημέρες πριν από την έναρξη των αλλαγών.

 

Η ημερομηνία ισχύος της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι 4η Μαρτίου, 2019.