Οροι και Προϋποθέσεις

 

Ισχύει: 1η Απριλίου 2019

Έκδοση 1.0

 

Χώρες / Εδάφη: Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ελβετία, Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Φινλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Τσεχία, Δανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία

 

 1. Γενικές πληροφορίες

Οι παρόντες Όροι ισχύουν για την πρόσβασή σας και τη χρήση του ιστότοπου (“Site“), της εφαρμογής για κινητά (“App“) ή άλλης τεχνολογίας όπου εμφανίζονται αυτοί οι Όροι (συλλογικά αναφέρεται ως “Υπηρεσία“). Η Υπηρεσία ανήκει ή λειτουργεί από την οντότητα της Ford Motor Company που παρατίθεται στην ενότητα “Διαχειριστής” παρακάτω (εφεξής “Ford“, “εμείς“, “εμείς“).

 

Η Υπηρεσία μπορεί να ενσωματωθεί σε άλλες υπηρεσίες ή συσκευές και αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να υπόκεινται σε ξεχωριστούς ή συμπληρωματικούς όρους (“Συμπληρωματικοί Όροι“) ή σε πρακτικές απορρήτου – αυτές θα παρουσιαστούν σε εσάς σε σχέση με αυτή τη λειτουργία.

 

 1. Η Συμφωνία σας

Αυτή είναι μια νομικά δεσμευτική συμφωνία μεταξύ σας και της FORD.

Με τη χρήση της Υπηρεσίας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν όρων που αφορούν συγκεκριμένες χώρες (εάν ζείτε σε οποιαδήποτε από τις χώρες που αναφέρονται σε αυτήν την ενότητα) και τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους ή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μην χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία.

 

 1. Επιλεξιμότητα / Λογαριασμός

Για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία, πρέπει να διαμένετε σε μια χώρα όπου η Υπηρεσία είναι διαθέσιμη, να είστε ενήλικας στον τόπο κατοικίας σας και να έχετε τη δυνατότητα να συνάψετε μια δεσμευτική σύμβαση μαζί μας (και να μην μπορεί να απαγορεύετα να το κάνετε σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο).

 

Εάν εξουσιοδοτήσετε οποιονδήποτε που δεν πληροί τους προαναφερόμενους περιορισμούς ηλικίας, μπορούν να χρησιμοποιούν την Υπηρεσία υπό την εποπτεία σας μόνο όταν δεσμεύεστε εσείς από τους παρόντες Όρους.

 

Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασης και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που προκύπτουν στο λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης μη εξουσιοδοτημένης δραστηριότητας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασής σας.

 

Λογαριασμοί και υπηρεσίες τρίτων μερών. Η Υπηρεσία μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους ή να ενσωματώνει προϊόντα ή υπηρεσίες άλλων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών εντοπισμού θέσης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε τρίτα μέρη, τη δραστηριότητά τους ή τα δεδομένα που παρέχουν, εκτός εάν ειδοποιηθούμε δεόντως για τέτοιους ιστότοπους ή σελίδες τρίτων που περιέχουν παράνομο ή επιβλαβές περιεχόμενο. Τέτοιοι σύνδεσμοι δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως έγκριση από εμάς αυτών των συνδεδεμένων υπηρεσιών ή των δεδομένων που μπορείτε να αποκτήσετε από αυτά.

 

Η Υπηρεσία μπορεί να σας επιτρέψει να εισάγετε πληροφορίες προφίλ και ορισμένες προτιμήσεις. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ονόματα χρηστών ή να καταχωρίσετε πληροφορίες σχετικά με λογαριασμούς που είναι απρόβλεπτες ή άσεμνες. Αν αποφασίσουμε ότι τυχόν πληροφορίες που έχετε εισάγει είναι βλαπτικές ή άσεμνες, διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε ή να διακόψουμε τη χρήση της Υπηρεσίας. Είστε υπεύθυνοι για κάθε χρήση της Υπηρεσίας σε σχέση με το λογαριασμό σας, ή από ή μέσω οποιονδήποτε εξουσιοδοτείτε.

 

 

 1. Διαθεσιμότητα / Περιορισμοί και Περιορισμοί / Ενημερώσεις

Η Ford διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει την παροχή της Υπηρεσίας σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία.

 

Διαθεσιμότητα χαρακτηριστικών / Χαρακτηριστικά που υπόκεινται στην αλλαγή. Η διαθεσιμότητα των λειτουργιών υπόκειται σε αλλαγές. Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες ή οι υπηρεσίες σε όλες τις αγορές και η λειτουργικότητα μπορεί να είναι περιορισμένη, μεταξύ άλλων λόγω της ικανότητας ή της συμβατότητας του οχήματος, της κάλυψης της κινητής συσκευής ή του δικτύου.

 

Απαιτήσεις συμβατότητας υλικού. Η χρήση της υπηρεσίας απαιτεί συμβατό πρόγραμμα περιήγησης στο Internet (διαδύκτιο), υπολογιστή ή κινητή συσκευή, πρόσβαση στο διαδίκτυο και λογισμικό και μπορεί να απαιτεί κατά καιρούς να λαμβάνετε ενημερώσεις ή αναβαθμίσεις. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι οι απαιτήσεις συστήματος ενδέχεται να αλλάζουν κατά καιρούς και η συνάντησή τους είναι δική σας ευθύνη.

 

Χρήση και τέλη δεδομένων. Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου ή ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται να σας χρεώσει τέλη πρόσβασης, λογισμικού ή δεδομένων για οποιαδήποτε χρήση δικτύου ή μετάδοση δεδομένων από τις Υπηρεσίες. Επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου ή τον φορέα κινητής τηλεφωνίας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά χρήσης και τα τέλη χρήσης.

 

Συμμόρφωση με τους νόμους. Είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με όλους τους τοπικούς νόμους. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο που σας έχει δοθεί μέσω της Υπηρεσίας σε οποιαδήποτε χώρα ή με οποιοδήποτε τρόπο απαγορεύεται από τους ισχύοντες νόμους, περιορισμούς ή κανονισμούς.

 

 1. Ασφάλεια
  Προειδοποίηση: Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μόνο όταν μπορείτε να το κάνετε με ασφάλεια. Μην διαβάζετε μηνύματα στις συσκευές χειρός κατά την οδήγηση, την ποδηλασία ή την ανάληψη παρόμοιων δραστηριοτήτων.

 

 1. Επικοινωνίες και υποβολές χρηστών

Η Υπηρεσία μπορεί να σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της εφαρμογής. Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμφωνείτε να επικοινωνήσετε με τον τρόπο που ζητήσατε. Η Ford μπορεί να σας στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού εμπορίου, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να εξαιρεθείτε με κατάργηση της εγγραφής σας σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Υποβολές χρηστών. Μπορείτε να υποβάλλετε πληροφορίες ή περιεχόμενο σε εμάς (“Υποβολές χρηστών”) μέσω της Υπηρεσίας. Μην υποβάλλετε νέες ή εμπιστευτικές ιδέες μέσω της Υπηρεσίας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Υποβολή Χρήστη σας στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, ότι μας παρέχετε μια διαρκή, παγκόσμια, αμετάκλητη, απαλλαγμένη από δικαιώματα πνευματική ιδιοκτησία άδεια για την αποθήκευση, αντιγραφή, διανομή, δημοσίευση, δημιουργία παράγωγων έργων και χρήση άλλης χρήσης αυτής της Υποβολής Χρήστη (και να εξουσιοδοτήσουμε τρίτους να πράξουν το ίδιο) εντός του πλαισίου της Υπηρεσίας, στο βαθμό που επιτρέπεται από τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων, όπως αυτοί ορίζονται στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μην υποβάλλετε νέες ή εμπιστευτικές ιδέες μέσω της Υπηρεσίας. Συμφωνείτε ότι δεν θα υποβάλλετε οποιαδήποτε πληροφορία είναι χυδαία ή άσεμνη.

 

 

 

 1. Περιορισμένη άδεια

Η Υπηρεσία και οποιοδήποτε περιεχόμενο, δεδομένα ή λογισμικό που διατίθενται μέσω ή σε σχέση με την Υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένων και μέσω σχετικών ιστοτόπων) (συλλογικά “Ford Content”) ανήκουν σε εμάς ή χρησιμοποιούνται βάσει αδείας. Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται ρητά στο παρόν, δεν παρέχουμε ρητά ή σιωπηρά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο Ford Content.

 

Με την επιφύλαξη της συμμόρφωσής σας με τους παρόντες Όρους και με οποιονδήποτε άλλο όρο που κοινοποιείται σε σχέση με συγκεκριμένο Ford περιεχόμενο, σας παρέχουμε μη αποκλειστικό, μη μεταβιβάσιμο, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, προβολής, χρήσης, εμφάνισης και ακρόασης του Ford περιεχομέου για προσωπική, μόνο για μη εμπορική χρήση. Συμφωνείτε να μην αμφισβητείτε τους ισχυρισμούς περί ιδιοκτησίας ή εγκυρότητας των δικαιωμάτων μας στο Ford Content.

 

Δεν επιτρέπεται, ούτε επιτρέπετε σε τρίτους:

 • Να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία για οποιοδήποτε δόλιο, παράνομο ή καταχρηστικό σκοπό ή με οποιονδήποτε τρόπο που παρεμποδίζει την καλή λειτουργία ή τη χρήση άλλων από την Υπηρεσία ή παραβιάζει τα δικαιώματα οποιουδήποτε άλλου ατόμου.

 

 • Να χρησιμοποιέιτε οποιαδήποτε εξόρυξη δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοια αυτοματοποιημένα εργαλεία για τη συλλογή δεδομένων, την εξαγωγή ή την πρόσβαση στην Υπηρεσία, τη δημιουργία βάσης δεδομένων, τη μεταφόρτωση ή την αποθήκευση του Ford περιεχομένου, εκτός από την άδεια χρήσης παραπάνω, ή τη δομή οποιουδήποτε μέρους της Υπηρεσίας ή του Περιεχομένου της Ford με αντίστροφη μηχανική, αποσυναρμολόγηση ή οποιοδήποτε άλλο μέσο; εκτός εάν η δραστηριότητα αυτή επιτρέπεται βάσει των εφαρμοστέων υποχρεωτικών νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων

 

 • Να καταχραστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε για να ζημιώσετε τις επιχειρηματικές λειτουργίες, τις υπηρεσίες, τη φήμη, τους υπαλλήλους ή τις εγκαταστάσεις μας από τους αντιπροσώπους μας ή από τους παρόχους υπηρεσιών μας.

 

 • Να Χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο διατίθεται μέσω της Υπηρεσίας, εκτός εάν σας επιτρέπεται από εμάς.

 

 • Να μεταπουλάτε, αντιγράφετε, αποθηκεύετε, αναπαράγετε, διανέμετε, τροποποιείτε, προβάλλετε, δημοσιεύετε, εκπέμπετε, μεταδίδετε, ή δημιουργείτε παράγωγα έργα από οποιοδήποτε περιεχόμενο που διατίθεται μέσω της Υπηρεσίας; ή

 

 • Να τροποποιείτε, αποσυναρμολογείτε ή αλλοιώνετε οποιοδήποτε υλικό που διασυνδέεται με την Υπηρεσία.

 

 1. Ειδοποίηση Εμπορικών Σημάτων

Όλα τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα που εμφανίζονται στην Υπηρεσία ανήκουν ή χρησιμοποιούνται με άδεια από εμάς.

 

 1. Πράκτορας για την ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων

Εάν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο στην Υπηρεσία παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό μας για να λάβετε αυτές τις ειδοποιήσεις γραπτώς ως εξής:

 

Προσδιορισμένος πράκτορας:

DMCA Agent

330 Κέντρο πόλης

Dearborn, Michigan 48126

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: DMCA@ford.com

Τηλέφωνο: 313-390-5286

Αριθμός φαξ: 1-313-322-7162

 

 

 1. Δικαιούχοι τρίτων μερών

Δεν είστε δικαιούχος τρίτου μέρους και οι παρόντες Όροι δεν σας παρέχουν δικαιώματα σε κανέναν από τους αντιπροσώπους μας, συνεργάτες ή παροχείς υπηρεσιών και κανένας από τους αντιπροσώπους μας, τους συνεργάτες μας ή τους παρόχους υπηρεσιών δεν έχει καμία νομική, δίκαιη ή άλλη ευθύνη οποιουδήποτε είδους σε σας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους.

 

Αντίθετα, οι θυγατρικές, οι θυγατρικές μας, οι αντιπρόσωποί μας, οι προκατόχους τους, οι διάδοχοι συμφέροντος και οι πάροχοι υπηρεσιών προστατεύονται από τους παρόντες Όρους και αφορούν, μεταξύ άλλων, τους περιορισμούς σχετικά με την Υπηρεσία και τη χρήση της και τους περιορισμούς ευθύνης.

 

 1. Αποζημίωση

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, με τη χρήση της Υπηρεσίας, συμφωνείτε ότι θα υπερασπιστείτε, αποζημιώσετε και θα απαλλάξετε εμάς και τις θυγατρικές και θυγατρικές μας, τους αντίστοιχους διανομείς τους, αντιπροσώπους, ενώσεις αντιπροσώπων, προμηθευτές, δικαιοπαρόχους, συνεργάτες και διαφημιστικούς οργανισμούς , από και έναντι όλων των υποχρεώσεων, αξιώσεων, αποζημιώσεων και εξόδων (συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρων και των εξόδων) που προκύπτουν από τη συμπεριφορά σας ή οποιαδήποτε χρήση της Υπηρεσίας.

 

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι ο πάροχος υπηρεσιών καταστήματος εφαρμογών δεν φέρει καμία ευθύνη, ευθύνη ή υποχρέωση σε σχέση με την Υπηρεσία.

 

 1. Αποποίηση ευθυνών

Η Ford θα χρησιμοποιήσει λογικές δεξιότητες και φροντίδα για να διασφαλίσει ότι η Υπηρεσία είναι ασφαλής στη χρήση και για να αποφευχθεί η πρόκληση βλάβης στη συσκευή σας ή σε οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στη συσκευή σας. Ωστόσο, η Ford δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η Υπηρεσία θα είναι ασφαλής, ή απαλλαγμένη από σφάλματα ή ιούς ή άλλα επιβλαβή προγράμματα.

 

Η Ford θα χρησιμοποιήσει λογικές δεξιότητες και φροντίδα για την παροχή οποιωνδήποτε Υπηρεσιών που παρέχει απευθείας σε εσάς.

 

Η Ford δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από την παραβίαση των παρόντων Όρων.

 

Η Ford δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε Υπηρεσίες παρέχονται σε εσάς από τρίτο μέρος βάσει ξεχωριστής συμφωνίας.

 

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στους παρόντες Όρους ή στους όρους που διέπουν οποιεσδήποτε Υπηρεσίες που παρέχονται απευθείας από εμάς (“Όροι της Ford”), η Ford θα είναι υπεύθυνη απέναντί σας μόνο στο βαθμό που τυχόν απώλεια ή ζημία που θα υποστείτε θα οφείλεται στην μη συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τους Όρους της Ford σε σχέση με τη χρήση της Ιστοσελίδας, της εφαρμογής ή οποιωνδήποτε Υπηρεσιών και διαφορετικά αποκλείουμε όλους τους όρους, εγγυήσεις, παραστάσεις ή άλλους όρους, ρητούς ή σιωπηρούς, οι οποίοι ενδέχεται να ισχύουν για τη χρήση των Υπηρεσιών.

 

Η Ford δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι Υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες σε συνεχή και πλήρως λειτουργική κατάσταση ανά πάσα στιγμή και δεν θα είναι υπεύθυνη για τυχόν αποτυχία ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της σύμφωνα με τους παρόντες Όρους, εάν αυτή η αποτυχία ή καθυστέρηση προκύπτει από τυχόν γεγονότα, τον λογικό μας έλεγχο. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα δικαιούνται εύλογη χρονική παράταση για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας. Η Ford διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιήσει τον ιστότοπο και / ή την εφαρμογή όπως επιθυμεί. Εκτός από όσα αναφέρονται σε άλλους Όρους στους παρόντες Όρους, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι έναντι σας σε περίπτωση που οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας, της εφαρμογής ή οποιωνδήποτε Υπηρεσιών που παρέχονται από εμάς δεν είναι διαθέσιμος ή τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα, την Εφαρμογή και τις Υπηρεσίες για προσωπική σας χρήση και δεν θα χρησιμοποιήσετε ούτε τον Ιστότοπο, App ή τις Υπηρεσίες για εμπορικούς, επιχειρηματικούς ή μεταπώλησης σκοπούς. Δεν ευθυνόμαστε σε εσάς για τυχόν απώλειες που θα υποστείτε όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες εκτός από τον καταναλωτή.

 

Για την αποφυγή αμφιβολιών, θα είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τις απώλειες που λογικά μπορούν να προβλεφθούν ως συνέπεια της παραβίασης.

 

Καμία διάταξη της παρούσας Σύμβασης δεν περιορίζει την ευθύνη της Ford για:

 

α) θάνατο ή σωματική βλάβη που οφείλεται σε αμέλεια της Ford ·

 

(β) απάτη ή δόλια ψευδή δήλωση · και

 

(γ) κάθε άλλη ευθύνη που δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί από τους ισχύοντες νόμους.

 

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΕΙΣ,  Ή ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ, ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Ή ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ.

 

ΌΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΕΤΣΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΥΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

 

Αυτό το τμήμα δεν επηρεάζει και δεν αποσκοπεί να επηρεάσει οποιαδήποτε δικαιώματα που έχει ένας καταναλωτής που δεν μπορεί να αποκλειστεί σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί καταναλωτών. Αυτή η ενότητα θα πρέπει να διαβάζεται σε συνδυασμό με το εφαρμοστέο δίκαιο καταναλωτών στη χώρα διαμονής σας, καθώς ορισμένοι περιορισμοί που περιγράφονται παραπάνω ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς. ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ή ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

 

 

 1. Επιλογή του νόμου, δικαιοδοσία

Εκτός αν ο τοπικός νόμος ορίζει διαφορετικά, τυχόν διαφορές που σχετίζονται με αυτούς τους Όρους θα επιλυθούν σε δικαστήρια που βρίσκονται στην περιοχή Wayne County, Michigan υπό τον νόμο Michigan. Εφόσον η Υπηρεσία είναι διαθέσιμη στη χώρα διαμονής σας και η χώρα διαμονής σας είναι κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε οποιαδήποτε διαφορά στα αρμόδια δικαστήρια της χώρας διαμονής σας.

 

 1. Νόμοι για τον έλεγχο των εξαγωγών

Τα υλικά και οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της Υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των τιμών, των χαρακτηριστικών, των προϊόντων ή των υπηρεσιών, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα εκτός των ΗΠΑ. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους νόμους, περιορισμούς και κανονισμούς ελέγχου εξαγωγών και επανεξαγωγής ή παρόμοιους νόμους της κυβέρνησής σας σε σχέση με τη χρήση της Υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των Κανονισμών Διαχείρισης Εξαγωγών (“EAR”) που διατηρούνται από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ, εμπορικές και οικονομικές κυρώσεις που τηρούνται από το Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων (“OFAC”) του Υπουργείου Οικονομικών και την Διεθνή Κυκλοφορία σε κανονισμούς για τα όπλα (“ITAR”) που τηρεί το Υπουργείο Εξωτερικών.

 

Επιπλέον, εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι: (i) δεν βρίσκεστε σε χώρα που υπόκειται σε κυβερνητικό εμπάργκο ή που έχει οριστεί από οποιαδήποτε κυβέρνηση χώρας ως χώρα που υποστηρίζει την τρομοκρατία και (ii) ότι δεν περιλαμβάνεστε σε κανένα κυβερνητικό κατάλογο απαγορευμένων ή περιορισμένων συμβαλλομένων μερών, όπως ορίζεται στις προαναφερόμενες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις.

 

 1. Αλλαγές, ενημερώσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τους Όρους και τις Υπηρεσίες από καιρό σε καιρό. Συνιστούμε να συμβουλεύεστε τακτικά αυτούς τους Όρους στην ακόλουθη διεύθυνση: [] για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε τους Όρους που ισχύουν εκείνη τη στιγμή. Όταν μας έχετε παράσχει στοιχεία επικοινωνίας ως μέρος της Υπηρεσίας, θα προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε εκ των προτέρων για αλλαγές στους Όρους ή τις Υπηρεσίες.

 

Μπορούμε να προβούμε σε μικρές αλλαγές στους παρόντες Όρους ή την Υπηρεσία:

 

 • ώστε να αντανακλώνται τις αλλαγές στις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις; Και

 

 • ώστε να εφαρμόζονται μικρές τεχνικές προσαρμογές και βελτιώσεις, για παράδειγμα για την αντιμετώπιση μιας απειλής ασφάλειας, υπό την προϋπόθεση ότι αυτές οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν δυσμενώς τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς.

 

Εάν προβούμε σε πιο σημαντικές αλλαγές στους παρόντες Όρους ή τις Υπηρεσίες (μια “Ενημέρωση Όρων”):

 

(α) Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών που είναι ελεύθερα διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, η συνέχιση της χρήσης των Υπηρεσιών μετά την εφαρμογή οποιωνδήποτε αλλαγών θα θεωρείται αποδοχή τέτοιων αλλαγών.

 

(β) Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών με συνδρομή ή με πληρωμή, θα σας ενημερώσουμε για την Ενημέρωση Όρων τουλάχιστον [60] ημέρες πριν τεθούν σε ισχύ. Αυτή η ειδοποίηση θα καθορίζει την ημερομηνία εφαρμογής της Ενημέρωσης Όρων (η “Ημερομηνία Ισχύος”). Στη συνέχεια έχετε την επιλογή να συμφωνήσετε με την ενημέρωση όρων ή όχι υπό τις ακόλουθες συνθήκες.

 

 

 • Εάν συμφωνείτε με την Ενημέρωση όρων, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε χρήση των Υπηρεσιών μετά την Ημερομηνία Έναρξης Ισχύει ως συγκατάθεση για την Ενημέρωση Όρων, η οποία επομένως θα ισχύει για σας αμετάκλητα ή

 

 • Αν διαφωνείτε με την Ενημέρωση των Όρων, από την Ημερομηνία Ισχύος, πρέπει να διακόψετε τη χρήση των Υπηρεσιών και οποιουδήποτε περιεχομένου που έχετε κατεβάσει πριν από την Ημερομηνία Έναρξης. Σε αυτή την περίπτωση, η Συμφωνία θεωρείται ότι έχει λήξει από την Ημερομηνία Έναρξης χωρίς αποζημίωση. Ως εξαίρεση σε σχέση με τα προαναφερθέντα, εάν (α) έχετε πληρώσει εκ των προτέρων για τη χρήση των Υπηρεσιών για συγκεκριμένη διάρκεια, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες για αυτή τη διάρκεια. και (β) εάν συμφωνήσαμε να εκτελέσουμε συγκεκριμένες Υπηρεσίες για εσάς – όπως την επισκευή ενός αυτοκινήτου – θα συνεχίσουμε να εκτελούμε αυτές τις Υπηρεσίες σύμφωνα με τη Συμφωνία μας. Σε καθεμία από τις δύο προηγούμενες περιπτώσεις, η ενημέρωση όρων δεν θα ισχύει για εσάς για αυτή τη διάρκεια.

 

 

Μπορούμε από καιρό σε καιρό να ενημερώσουμε ή να απαιτήσουμε την ενημέρωση του ψηφιακού περιεχομένου, υπό την προϋπόθεση ότι το ψηφιακό περιεχόμενο θα ταιριάζει πάντοτε με την περιγραφή που μας παρείχαμε προτού το αγοράσετε.

 

Αν αντιτεθείτε σε οποιεσδήποτε αλλαγές στην Υπηρεσία ή σε αυτούς τους Όρους, η αποκλειστική σας προσφυγή είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία.

 

 

 

 

 1. Τερματισμός

Μπορούμε να τερματίσουμε την παρούσα Συμφωνία ανά πάσα στιγμή με γραπτή ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Λάβετε υπόψη ότι απλά η διαγραφή ή η κατάργηση της εγκατάστασης της Υπηρεσίας στη συσκευή σας δεν θα τερματίσει την παρούσα Συμφωνία και ενδέχεται να μην διασπάσει όλες τις συνδέσεις δεδομένων (π.χ. μεταξύ του οχήματός σας και της Ford).

 

Εάν παραβιάσετε οποιονδήποτε από τους Όρους, τα δικαιώματά σας θα τερματιστούν αμέσως και ενδέχεται να τερματίσουμε την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία χωρίς προειδοποίηση και χωρίς επιστροφή τελών, κατά περίπτωση. Στο βαθμό που απαιτείται από τη νομοθεσία της δικαιοδοσίας σας, το δικαίωμά σας να αποδείξετε ότι έχουμε υποστεί λιγότερες ζημίες που προκύπτουν από την παραβίαση των Όρων παραμένει ανεπηρέαστη.

 

Η Ford διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να ακυρώσει την Υπηρεσία ή την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία ή να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί οποιαδήποτε στοιχεία ή περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή κατά τη διακριτική μας ευχέρεια.

 

Η παρούσα Συμφωνία θα συνεχιστεί μέχρι να τερματιστεί από εσάς ή εμάς. Μπορείτε να τερματίσετε αυτήν τη Συμφωνία ανά πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο, δίνοντάς μας γραπτή ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που θέλετε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Στη συνέχεια θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα διασφαλίσουμε ότι ο λογαριασμός σας είναι κλειστός και ότι όλες οι συνδέσεις δεδομένων στις Υπηρεσίες έχουν αποκοπεί.

 

Μπορούμε να τερματίσουμε αυτήν τη Συμφωνία ή να αναστείλουμε προσωρινά μέρος του συνόλου της πρόσβασής σας σε οποιαδήποτε λειτουργία της Υπηρεσίας ή ολόκληρης της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή (ενεργώντας ευλόγως) με γραπτή ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένης και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην τρέχουσα καταχωρημένη ηλεκτρονική σας διεύθυνση) για λόγους που περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται) τα ακόλουθα:

 

(α) διαπράττετε σοβαρή ή διαρκή παραβίαση κάποιας ρήτρας της παρούσας Συμφωνίας την οποία αποτυγχάνετε να αποκαταστήσετε (εάν μπορείτε να την αποκαταστήσετε) εντός 5 ημερών από την επίδοση της γραπτής ειδοποίησης που σας απαιτεί να κάνετε κάτι τέτοιο.

 

(β) προκύπτουν περιπτώσεις στις οποίες (κατά τη γνώμη μας) η ενέργεια αυτή θα μετριάσει έναν προσδιορισμένο κίνδυνο ή θα αποτρέψει την κατάχρηση, τη χειραγώγηση ή την υπονόμευση από μέρους σας της Υπηρεσίας. ή

 

(γ) όπου αποφασίζουμε να μην προσφέρουμε πλέον Υπηρεσίες (ή να αποφασίσουμε να μην προσφέρουμε πλέον τις Υπηρεσίες μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής).

Με τον τερματισμό της παρούσας Συμφωνίας, θα κλείσουμε τον λογαριασμό σας και θα έχουμε το δικαίωμα να ανακτήσουμε οποιοδήποτε αναγνωριστικό χρήστη δημιουργήσαμε για χρήση από άλλους χρήστες.

 

 

 1. Διάφορα

Πλήρης συμφωνία. Αυτοί οι Όροι (συμπεριλαμβανομένων τυχόν Συμπληρωματικών Όρων και Πολιτικής Απορρήτου) αποτελούν ολόκληρη συμφωνία σχετικά με την Υπηρεσία.

 

Διαχωρισμός, απαλλαγή. Εάν ένα δικαστήριο κρίνει ότι οποιοσδήποτε όρος ή συνθήκη στους παρόντες Όρους είναι παράνομος ή μη εφαρμόσιμος, ο όρος αυτός θα εξαλειφθεί και οι υπόλοιποι όροι και προϋποθέσεις θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και αποτέλεσμα. Η παράλειψή μας να ασκήσουμε ή να επιβάλλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη αυτών των Όρων δεν θα αποτελεί παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα ή διάταξη.

 

Αναθεση εργασιας. Μπορούμε να αναθέσουμε αυτούς τους όλους αυτούς τους όρους ή εν μέρει σε οποιονδήποτε επιλέγουμε. Δεν μπορείτε να εκχωρήσετε τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με αυτούς τους Όρους σε οποιονδήποτε άλλον χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή μας.

 

 

 1. Λογισμικό τρίτου μέρους

Η Υπηρεσία ενδέχεται να περιέχει ή να βασίζεται εν μέρει σε ευκολία λογισμικού τρίτου μέρους, ανατρέξτε στο Παράρτημα Α για τυχόν υποχρεώσεις ή περιορισμούς που ενδέχεται να ισχύουν για τη χρήση τέτοιου λογισμικού τρίτων κατασκευαστών.

 

 1. Δεδομένα πλοήγησης και τοποθεσίας τρίτων μερών

Η Υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιεί δεδομένα από πηγές τρίτων, όπως χάρτες και οδηγίες, για την παροχή ορισμένων χαρακτηριστικών. Αυτά τα δεδομένα και άλλες πληροφορίες μπορεί να μην είναι πάντα ακριβή. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε δεδομένα παρέχονται από τρίτους ή την εξάρτησή σας από αυτά.

 

Εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργικότητα του Google Map σε αυτήν την εφαρμογή, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους Όρους Χρήσης της Google και την Πολιτική Απορρήτου της Google. Αν η λειτουργία GPS στην κινητή συσκευή είναι ενεργοποιημένη (αν έχει τέτοια δυνατότητα), τα δεδομένα του GPS σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της θέσης σας για να ικανοποιήσετε το αίτημά σας για υπηρεσίες τοποθεσίας.

 

 1. Διαχειριστής / Επικοινωνήστε μαζί μας

Η υπηρεσία λειτουργεί από την Ford Motor Company, One American Road, Dearborn, Michigan 48126 Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή αξιώσεις σχετικά με την Υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας βρίσκοντας τα τοπικά στοιχεία επικοινωνίας επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση:

 

Ford Travel HQ, που λειτουργεί από το Wellington

844-802-1203

info@fordtravelhq.com

 

 

 

 

 1. Παρεμβολή

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οποιαδήποτε προσπάθεια εκ μέρους οποιουδήποτε ατόμου να καταστρέψει σκόπιμα την υπηρεσια ή  να υπονομεύσει τις νόμιμες δραστηριότητες μας θα είναι σε παραβιαση του ποινικου και αστικου δικαιου και διατηρούμε το δικαίωμα να συνεργαστούν για την ποινική δίωξη αυτού του ατόμου/ατόμων και να ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα στο μεγιστο βαθμο που επιτρεπεται απο το νομο.

 

 1. Διαδικτυακή επίλυση διαφορών

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίλυση online διαφορών, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Αυτός ο σύνδεσμος παρέχεται όπως απαιτείται από τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, για ενημέρωση μόνο. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε σε επίλυση διαφορών στο διαδίκτυο.

 

Έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε σε διαμεσολαβητή για να επιλύσετε μια διαφορά βάσει της Συμφωνίας. Σύμφωνα με το άρθρο L 616-1 του γαλλικού κώδικα για τους καταναλωτές, σας ενημερώνουμε ότι ο (οι) διαμεσολαβητής (ες) που επιλέξατε είναι ή είναι MEDIATION CMFM, 19 avenue d’Italie, 75013 Παρίσι, στο διαδίκτυο: www.mediationcmfm.fr courrier électronique: cmfm208@orange.fr

 

 

 1. Δικαίωμα στην απόσυρση

Εκτός από το δικαίωμά σας να τερματίσετε την παρούσα Σύμβαση σύμφωνα με τους παρόντες Όρους, έχετε επίσης ένα νόμιμο δικαίωμα απόσυρσης. Το παρακάτω τμήμα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης και την άσκηση του εκ του νόμου δικαιώματος υπαναχώρησης. Περιλαμβάνει επίσης ένα τυποποιημένο έντυπο αποχώρησης το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ασκήσετε το δικαίωμά σας υπαναχώρησης. Έχετε υπόψη ότι η επιστροφή μιας πληρωμής ισχύει μόνο εάν έχουμε λάβει πληρωμή από εσάς.

 

Έχετε το δικαίωμα να αποχωρήσετε από την παρούσα Συμφωνία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών, χωρίς να δώσετε κανένα λόγο. Η προθεσμία υπαναχώρησης θα λήξει δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία σύναψης της Συμφωνίας. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση:

 

Ford Travel HQ, που λειτουργεί από το Wellington

844-802-1203

info@fordtravelhq.com

 

Η αλληλογραφία σας πρέπει να περιλαμβάνει ρητή δήλωση σχετικά με την απόφασή σας να αποχωρήσετε από την παρούσα Συμφωνία (π.χ. επιστολή που αποστέλλεται ταχυδρομικώς, με φαξ ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα λήψης μοντέλου, αλλά δεν είναι υποχρεωτική.

 

 

ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ

Συμπληρώστε και επιστρέψτε αυτό το έντυπο μόνο εάν επιθυμείτε να αποχωρήσετε από τη σύμβαση.

 

Προς το

 

Ford Travel HQ, που λειτουργεί από το Wellington

844-802-1203

info@fordtravelhq.com

 

 

Δίνω ειδοποίηση ότι αποσύρω από τη Συμφωνία μου για την παροχή της ακόλουθης Υπηρεσίας:

 

 • Παραγγελίες ______________________________

 

 • Όνομα του καταναλωτή (ων) ______________________________

 

 • Διεύθυνση του καταναλωτή (ων) ______________________________

 

 • Υπογραφή καταναλωτή (-ών) (μόνο εάν αυτό το έντυπο κοινοποιείται σε χαρτί) ___________________________

 

 • Ημερομηνία ______________________________